Skip to main content

Equus & Ego

onze paardenEquus & Ego staat in het buitengebied van het dorpje Drongelen. Je hoort er nog het ruisen van de wind in de bomen, het gekabbel van water en het fluiten van de vogels. Verkeer is er nauwelijks. Er is volop rust en ruimte om veilig te kunnen leren. Samen met onze paarden, geiten, kippen en hond.

We stellen ze voor:

Emma is een merrie van bijna 5 jaar oud. Zij is de dochter van de prachtige Lima waarvan we helaas afscheid hebben moeten nemen. Emma mag volop spelen en paardekind zijn binnen de kudde. 

Casper is een Shetlander van 8 jaar oud. Hij is de meest ondeugende van het stel. Casper bekijkt alles rustig van een afstand en heeft nooit genoeg van de vele knuffels en poetsmomenten.

Moritz is een Noriker ruin van 3 jaar oud. Ondanks zijn jonge leeftijd is Moritz ontzettend lief en zachtaardig. Moritz houd van heel veel knuffels!

Naya is een PRE merrie van 8 jaar oud, en onze nieuwe aanwinst in de kudde. Naya is een heuse én prachtige dame, en gaat erg graag aan de slag met de kinderen en jongeren.

Hond Ben is 3 jaar oud. Ben is een Duitse staande. Een grote clown, met een zachte, bruine vacht, die ontzettend graag zijn aandacht wil en altijd in is voor een fijn speelmoment. Ook wanneer het even op een langzamer tempo gaat, is Ben er voor je voor een fijn kroelmoment.

Hond(je) Pien is onze jongste aanwinst. Pien is een ruwhaar dwergteckel die begin april 2022 bij ons is komen wonen. Pien is een ondeugend teckel meisje, die dol is op de vele knuffels van alle kinderen.

De kippen zorgen voor verse eieren en natuurlijk regelmatig ook voor jonge kuikentjes.

De dieren houden we op een terrein van ruim 1,5 hectare, tevens grenzend aan het Oude Maasje. Daar kan gevist en gevaren worden. In de moestuin vind je o.a. sperziebonen, pepers, aardbeien en nog veel meer. Samen wordt de moestuin ieder seizoen opnieuw gevuld. Verder zijn er op het terrein paardenstallen, een geitenverblijf, een kippenhok, een paardenbak en twee praktijkruimtes om samen te verblijven, te eten en activiteiten te ondernemen.

Neem vrijblijvend contact op

Niet zeker of dit wat voor je is? Of ben je er juist al helemaal van overtuigd dat dit precies is wat je zoekt?

Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor en met jou kunnen doen.