Onze boerderij

ZorgboederijOnze kleinschalige boerderij staat in het buitengebied van het dorpje Drongelen. Je hoort er nog het ruisen van de wind in de bomen, het gekabbel van water en het fluiten van de vogels. Verkeer is er nauwelijks. Er is volop rust en ruimte om veilig te kunnen leren. Samen met onze paarden, geiten, kippen en hond. We stellen ze voor:

Emma is een merrie van bijna 3 jaar oud. Zij is de dochter van de prachtige Lima waarvan we helaas afscheid hebben moeten nemen. Emma mag volop spelen en paardekind zijn binnen de kudde. 

Casper is een Shetlander van 5 jaar oud. Hij is de meest ondeugende van het stel. Casper bekijkt alles rustig van een afstand en heeft nooit genoeg van de vele knuffels en poetsmomenten. 

Moritz is een Noriker ruin van 2 jaar oud. Ondanks zijn jonge leeftijd is Moritz ontzettend lief en zachtaardig. Moritz houd van heel veel knuffels!

Kitty is onze Drumhorse merrie van 8 jaar oud. Een prachtige, volle verschijning is ze! Kitty houd ontzettend veel van aandacht en wordt graag gepoetst en vertroeteld door alle kinderen die bij ons op de zorgboerderij komen.

Sinds begin april '21 zijn de mini paardjes Cowboy en Winnetou bij onze kudde gekomen! Cowboy en Winnetou zijn 10 en 7 jaar oud. Ze houden allebei van fijne wandelingen.

Hond Ben is 1,5 jaar oud. Ben is een Duitse staande. Een grote clown, met een zachte, bruine vacht, die ontzettend graag zijn aandacht wil en altijd in is voor een fijn speelmoment. Ook wanneer het even op een langzamer tempo gaat, is Ben er voor je voor een fijn kroelmoment.

De kippen op de zorgboerderij zorgen voor verse eieren en natuurlijk regelmatig ook voor jonge kuikentjes.

Ook wonen er drie geitjes bij ons! Ze heten Sjors, Sjimmie en Lars. De geitjes vinden het erg fijn en gezellig wanneer je met ze komt spelen en knuffelen.

De dieren houden we op een terrein van ruim 1,5 hectare, aan de achterzijde van de boerderij grenzend aan het Oude Maasje. Daar kan gevist en gevaren worden. In de moestuin vind je o.a. sperziebonen, pepers, aardbeien en nog veel meer. Samen wordt de moestuin ieder seizoen opnieuw gevuld. Verder zijn er op het terrein paardenstallen, een geitenverblijf, een kippenhok, een paardenbak en een praktijkruimte om samen te verblijven, te eten en activiteiten te ondernemen.

Neem vrijblijvend contact op

Niet zeker of dit wat voor je is? Of ben je er juist al helemaal van overtuigd dat dit precies is wat je zoekt?

Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor en met jou kunnen doen.

Zorgboerderij Equus & Ego

KvK: 77485025

Esther Klijn
Eindsestraat 51
4267 GZ Drongelen

06-55801425

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • SKJ registratie nr: 110000533