Vormen van Coaching

Individueel

Individuele
Coachingsessies

Een individuele coachsessie kost 70,00 Euro excl. BTW

Sessie van 1 tot 1,5 uur

De coachsessies die ik bied, zullen altijd op maat zijn. Jij bent wie je bent en komt ook met jouw eigen vraag waarin je graag wilt leren en oefenen. De rust, ruimte en tijd is er. Samen bekijken we welke tijd jij hiervoor nodig hebt. 

Groepen

Groepscoaching binnen het onderwijs

Een groepscoachsessie kost 300,00 Euro excl. BTW

Duur: een dagdeel

Coaching en begeleiding is zeker ook geschikt voor klassen en groepen. Paarden zijn van nature kuddedieren en in de kudde zijn veiligheid, communicatie, samenwerking en saamhorigheid belangrijk. Binnen de sessie(s) wordt zichtbaar hoe b.v. een klas zich als geheel gedraagt en wat ieder zijn individuele rol is. Hoe staat het b.v. met de veiligheid binnen een klas en hoe is de groepsdynamiek?

Voor het onderwijs heb ik samen met Anne-Mieke Reedijk een werkwijze ontwikkelt die wij toepassen bij groepscoaching binnen het onderwijs.

Deze groep sessies worden altijd, in overleg met de school, op maat samengesteld middels een enkele groepscoaching of coachpakketten.

Mogelijke vergoedingen

CAT complementair

Voor informatie betreffende eventuele mogelijkheden voor het vergoeden van behandelingen, kunt u terecht op https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/ 

Samenwerking

EZELWIJS

FB IMG 1502491859094Bij het coachen van klassen en groepen, werk ik altijd samen met een van mijn collega coaches. Hiermee wil ik zoveel mogelijk zorgdragen voor voldoende veiligheid en borging van het groepsproces. Hiervoor ben ik, een paar jaar geleden, een vaste samenwerking aangegaan met Anne-Mieke Reedijk.

Anne-Mieke, leerkracht in het basisonderwijs, heeft haar eigen coach praktijk Ezelwijs in Zeeland, waar ze coachsessies verzorgd samen met haar ezeltjes; Whimsey, Jacob, Paco en Beau. Meer informatie over Ezelwijs kun je vinden op de website: http://ezelwijs.nl

 

Neem vrijblijvend contact op

Niet zeker of dit wat voor je is? Of ben je er juist al helemaal van overtuigd dat dit precies is wat je zoekt?

Neem contact met ons op en we kijken samen wat we voor en met jou kunnen doen.

Equus & Ego

Esther Klijn
Eindsestraat 51
4267 GZ Drongelen

06-55801425

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.