Pedagogisch advies

Elke ouder vraagt zich weleens af of hij het goed doet in de opvoeding van zijn kind. Opvoeden en een kind begeleiden in zijn groei naar volwassenheid is mooi maar ook moeilijk. Soms weet je als ouder niet meer hoe het verder moet. Je maakt je zorgen over je kind, je voelt de druk hoog oplopen. Je voelt wel dat het anders kan, maar weet even niet hoe.

Wil je weten of je zorgen terecht zijn of dat het gedrag thuishoort in zijn of haar ontwikkeling? Wil je dan praten over een, op je kind en je gezin, toegesneden aanpak?

Onder opvallend gedrag van een kind liggen vaak specifieke behoeften. Vind je het moeilijk deze te zien en lijkt het je verhelderend als er iemand meekijkt?

Of vind je het prettig af en toe of eenmalig mij als coach te raadplegen over wat je allemaal in de opvoeding tegenkomt?

Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Samen kijk ik graag met je mee, en krijgen we een heldere blik op je kind.

Vanuit mijn praktijk werk ik samen met gezinnen, met kinderen van 0 tot 18 jaar en streef hierbij naar kortdurende hulp. Met als belangrijkste pijler eigen kracht en het eigen netwerk van een gezin. Soms kan een enkel gesprek al een andere kijk en aanpak geven op je problemen in het gezin en met je kind. We onderzoeken de factoren die tot de problemen leiden (omgeving, kind, gezin). En we bekijken de knelpunten en onderzoeken de mogelijkheden. Samen komen we tot praktische en bruikbare adviezen. Als andere of meer langdurende hulp gewenst is kunnen we overleggen en mogelijk doorverwijzen.

Uurtarief

Het uurtarief voor pedagogisch advies is 60,00 euro exclusief BTW.
 
Voor informatie betreffende eventuele mogelijkheden voor het vergoeden van behandelingen, kunt u terecht op https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/

Contact

Voor meer informatie en vragen, kun je altijd telefonisch contact met mij opnemen via telefoonnummer: 06-55801425 of je kunt het contactformulier invullen. Ik reageer dan zo spoedig mogelijk op je bericht.

Equus & Ego

Esther Klijn
Eindsestraat 51
4267 GZ Drongelen

06-55801425

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.